Wetenschappelijke basis en een praktische vertaling

Feducon is ontstaan vanuit de Vrije Universiteit en dit is terug te zien in onze cursussen. We hechten aan een degelijke wetenschappelijk onderbouwing van de inhoud maar vinden het net zo belangrijk dat de stof toepasbaar is in de praktijk van alle dag. De cursussen beslaan de belangrijkste bedrijfskundige thema’s zoals: Strategie, Financieel Management, Marketing en Personeel & Organisatie. Om meer inzicht te krijgen in de eigen rol is de cursus Managementvaardigheden en Leiderschap ontwikkelt.

Kerndocent Rinus van Bergeijk is opgeleid als fysiotherapeut en heeft na de studie Gezondheidswetenschappen (beleid en beheer) verschillende functies binnen het bedrijfsleven en de gezondheidszorg bekleed. Naast het werk voor Feducon is hij op dit moment directeur/bestuurder van het Gezondheidscentrum Goverwelle in Gouda. Vanuit deze functie is hij praktijkhouder van de: Fysiotherapie-, de Huisartsenpraktijk en de Apotheek.

Naast de cursussen voor fysiotherapeuten, hebben wij samen met de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) de cursus Strategisch Management ontwikkelt en zijn wij al verschillende jaren betrokken bij de cursus Praktijk Start waarin jonge huisartsen kennismaken met de verschillende kanten van het ondernemen.

Voor de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) hebben wij de eendaagse cursus De ondernemende podotherapeut ontwikkelt die door ongeveer 800 podotherapeuten is gevolgd.

Samen met het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)hebben wij in de afgelopen jaren verschillende workshops, lezingen en kortere en langere cursussen ontwikkelt en op verschillende plekken in het land verzorgd.

Momenteel is de leerlijn ‘Ondernemen in de praktijk” erg in trek.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.