Leerlijn Ondernemen binnen de Fysiotherapie

“Voor praktijkeigenaren een zeer interessante leerlijn waarbij onderlinge kennis gedeeld wordt en nieuw geleerde vaardigheden direct toegepast kunnen worden in de praktijk. Het maken van een beleidsplan waarbij kennis wordt opgedaan over het uitvoeren van een interne en externe analyse was erg nuttig.” – Dennis Stevense, Praktijkhouder FysioFit Bruinisse

De Leerlijn

Wellicht bent u niet op zoek naar een afzonderlijke cursus, maar zoekt u naar een opleiding die alle relevante gebieden van het management behandeld. In dat geval is het volgen van de volledige Leerlijn Ondernemen binnen de fysiotherapie zeker iets voor u. Wanneer u zich hiervoor aanmeldt, bespreken we in een eerste kennismaking samen uw doelstellingen en stellen aan de hand daarvan voor u het meest geschikte programma op. Tussen de verschillende cursussen door houden we contact om de voortgang van uw eigen doelstellingen te bespreken.

In tien cursusdagen leert u de meest essentiële zaken die nodig zijn om succesvol te ondernemen binnen de zorg. Het voordeel van het volgen van de hele leerlijn, is dat u alle essentiële bedrijfskundige thema’s in een logische volgorde behandeld en toepast op uw  praktijk. U bespreekt uw ervaringen met uw mede cursisten en de verschillende docenten en de begeleiders vanuit Feducon. Na het volgen van de hele leerlijn bent u in staat om:

  • Op een systematische en gestructureerde manier relevante, interne en externe ontwikkelingen te onderzoeken, te duiden en te interpreteren om deze vervolgens te vertalen naar concreet beleid voor uw praktijk. Vanuit uw eigen robuuste missie en visie, weet u waar u als ondernemende zorgverlener wel en waarmee u niet aan de slag gaat.
  • De financiële consequenties van uw strategische keuzen te berekenen en te overzien. U heeft inzicht in uw eigen unieke, kostprijs. Op basis daarvan bepaalt u, uw winstmarge en de gevolgen van eventuele investeringen.
  • Op een effectieve en efficiënte manier uw doelgroepen te bereiken en een duurzame relatie met hen op te bouwen. U weet uw onderscheidende boodschap op het juiste moment en op de juiste manier bij uw (potentiële) cliënten onder de aandacht te brengen.
  • Om het ondernemerschap ook naar uw medewerkers te delegeren en hen actief bij de realisatie van de strategie te betrekken. Uw medewerkers zien dat zij van waarde voor de organisatie zijn, maar dat dit ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.
  • Concreet houdt de leerlijn in dat u zich inschrijft voor het geheel van de vijf cursussen. In ruil daarvoor krijgt een u een mooie korting.

Ingangseisen

Deze cursus kent geen ingangseisen en staat open voor iedereen, maar de ervaring leert dat voornamelijk praktijkeigenaren deelnemen aan de Leerlijn Ondernemen binnen de Fysiotherapie

Kosten

Het volgen van de leerlijn kost voor de tien cursusdagen in totaal € 3.487,50 Partners van Fys’Optima en InPraktijk krijgen op dit bedrag nog een mooie korting.

Omdat Feducon een erkende onderwijsinstelling is, betaalt u over dit bedrag geen BTW. Ook de verblijf- en cateringkosten (diner, koffie, thee, etc.) zijn bij de prijs inbegrepen evenals de begeleiding bij het uitvoeren van de thuisopdrachten.

Korting

Partners van Fys’Optima en InPraktijk ontvangen respectievelijk 17,5% en 12,5% korting. Ook met Het Gezonde Net hebben wij een goede samenwerking. Partners van Het Gezonde Net ontvangen een korting van 15%. Tijdens het inschrijven kunt u aangeven van welke organisatie u partner bent.

Locatie

De cursus wordt op een centrale locatie in het land (regio Utrecht) gegeven. Exacte locatie volgt zo spoedig als mogelijk

Startdata

Wanneer u de volledige Leerlijn wilt volgen start u met de cursus Strategisch Management. De eerst volgende mogelijkheid is 17 mei 2024.

Het overzicht van alle data ziet u hieronder. Mocht u vanwege persoonlijke omstandigheden toch een andere planning maken, is dat in overleg zeker mogelijk. Neem hier even contact met ons op.

13 september 2024Strategisch Management Dag 1
27 september 2024Strategisch Management Dag 2
11 oktober 2024Strategisch Management Dag 3
25 oktober 2024Financieel Management Dag 1
8 november 2024Financieel Management Dag 2
22 november 2024Leiderschap en Managementvaardigheden
6 december 2024Marketing dag 1
20 december 2024Marketing dag 2
10 januari 2025Personeel & Organisatie Dag 1
24 januari 2025Personeel & Organisatie Dag 2

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor de Leerlijn Ondernemen binnen de Fysiotherapie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.