Cursussen

Cursusaanbod – begin met de basis

Wanneer je aan de slag wil met het verbeteren van je ‘ondernemersvaardigheden’, is het verstandig te beginnen met de ‘basiscursus’  Strategisch Management In deze driedaagse cursus leer je om de strategie van de eigen praktijk te bepalen en vorm te geven. De andere cursussen:  Financieel ManagementMarketingPersoneel & Organisatie en Managementvaardigheden borduren voort op de doelstellingen die tijdens de cursus Strategie zijn vastgesteld. Onze cursussen zijn afzonderlijk te volgen of als één geheel binnen de Leerlijn Ondernemen binnen de fysiotherapie

Samenwerking met Intramed

Maak jij gebruik van Intramed Insight ? Dan kun jij gebruik maken van een aparte aanbieding. Samen met Intramed hebben we de cursus Strategisch Management zo ingericht dat jij voluit gebruik kan maken van de mogelijkheden die Insight biedt. Je krijgt en houdt inzicht in je eigen praktijk op basis van nauwkeurige cijfers en analyses. Klik hier voor meer informatie

Incompany

Stilstaan bij de toekomst van de praktijk. Wat vinden wij belangrijk, wat willen we bereiken en hoe pakken we dat aan? Het is belangrijk om daar met de hele maatschap over na te denken en de tijd voor te nemen.

Alle cursussen én de volledige Leerlijn Ondernemen wordt ook als incompany traject aangeboden. Alle cursussen worden aangepast aan de actualiteit van de praktijk. Als extra service schrijven wij het Strategisch Meerjaren Plan.

In het verleden hebben verschillende fysiotherapiepraktijken  het incompany principe uitgevoerd. Het is vaak gebleken dat het een ideale manier is om een nieuwe fase van de praktijk vorm te geven.

Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Vanaf ongeveer vijf deelnemers kunnen we een incompany traject aanbieden. Klik hier voor contact.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.