Bedrijfskundige cursussen speciaal voor zorgverleners

De cursussen van Feducon zijn  voor diegene die zich bezig houden met de aansturing van de praktijk  én voor hen die dat willen gaan doen! In het kort zou je kunnen zeggen dat onze cursussen zorgen voor de bedrijfskundige kennis die men tegenwoordig wel nodig heeft, maar tijdens de opleiding niet heeft gehad.

Tijdens de cursussen worden de belangrijkste bedrijfskundige thema’s behandeld. Wanneer je aan de slag wil met het verbeteren van je ‘ondernemersvaardigheden’, is het verstandig te beginnen met de ‘basiscursus’  Strategie In deze driedaagse cursus leer je om de strategie van de eigen praktijk te bepalen en vorm te geven. De andere cursussen  Financieel Management, Marketing; Personeel & Organisatie en Managementvaardigheden borduren voort op de doelstellingen die tijdens de cursus Strategie zijn vastgesteld. 

Leerlijn ondernemen binnen de Fysiotherapie

Wellicht bent u niet op zoek naar een afzonderlijke cursus, maar zoekt naar een opleiding die alle relevante gebieden van het management behandeld. In dat geval is het volgen van de volledige Leerlijn Ondernemen binnen de Fysiotherapie zeker iets voor u.

Speciaal voor praktijkmanagers

De praktijkmanager is ook binnen de fysiotherapie in opkomst. Het werk dat ze doen lijkt sterk overeen te komen met dat wat praktijkeigenaren doen, maar er zijn zeker verschillen. Om de praktijkmanager te ondersteunen 
is de Leerlijn  voor Praktijkmanagers ontwikkelt. Hierin richten we ons voornamelijk op het ontwikkelen van de benodigde managementvaardigheden. Binnen deze cursus zijn ook ‘niet fysiotherapeuten’ van harte welkom.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.