Ondernemen binnen de fysiotherapie

Voor vrijwel iedere fysiotherapeut staat de zorg voor de patiënt voorop, iedereen wil de beste zorg leveren en het liefst ook tegen een eerlijke prijs. Hierbij is de aandacht van de fysiotherapeut vooral op de vakinhoud gericht. Dat is logisch en ook heel goed. Toch is ook het aansturen van de praktijk een cruciaal onderdeel van het werk van de fysiotherapeut.

Nu is dit niet iets wat in de opleiding fysiotherapie aan bod is gekomen. Veel fysiotherapeuten zien zich zelf dan ook niet als ondernemer en al helemaal niet als een ondernemende fysiotherapeut. Toch is het aanleren van enkele essentiële (bedrijfskundige) vaardigheden niet moeilijk. Sterker nog het is lang niet zo moeilijk als de opleiding fysiotherapie!

Een hele leerlijn, een losse cursus of een bootcamp

Onze cursussen zijn gericht op het aansturen van de dagelijkse praktijk en bedoeld voor iedereen die binnen de praktijk managementaken uitvoert of wil gaan uitvoeren. Hieronder is per cursus de opbouw, de leerdoelen en het resultaat beschreven, door op de cursuslink te klikken komt u bij de uitgebreide informatie terecht en vind u ook de mogelijkheid om je in te schrijven.

Wellicht bent u niet op zoek naar een afzonderlijke cursus, maar zoekt naar een opleiding die alle relevante gebieden van het management behandeld. In dat geval is het volgen van de volledige Leerlijn Ondernemen binnen de Zorg zeker iets voor u. Wanneer u zich hiervoor aanmeldt, bespreken we in een eerste kennismaking samen uw doelstellingen en stellen aan de hand daarvan voor u het meest geschikte programma op. Tussen de verschillende cursussen door houden we contact om de voortgang van uw eigen doelstellingen te bespreken.

Lees verder >>

Nieuws