Zorgverleners

Ondernemen leer je niet op school of tijdens een cursus, maar in de praktijk. Daar leer je wat wel of niet werkt, waar klanten wel of niet op reageren, et cetera.  Toch is het soms handig om even de tijd te nemen en na te denken over je organisatie. Wat wil je nu echt, hoe sluit je het beste aan bij je klanten en hoe zorg je er voor dat je ook over vijf jaar nog steeds kan ondernemen op de manier zoals jij dat wilt?

Fysiotherapeuten

Verloskundigen

Huisartsen

Podotherapeuten

U bent opgeleid als zorgverlener en niet als ondernemer. Veranderingen in de zorg en met name de verwachtingen van de vele partijen die zich met de zorg bemoeien, vragen om een duidelijk idee en een gerichte focus. Van de hedendaagse zorgverlener wordt gevraagd om ook een flexibele organisatie te hebben en te houden.

Omdat ondernemen in de zorg veel overeenkomsten, maar ook zeker veel verschillen kent met ondernemen in andere sectoren, hebben wij speciaal voor professionals in de zorg verschillende bedrijfskundige cursussen ontwikkeld.

Om ons aanbod zo goed mogelijk op de praktijk te laten aansluiten werken wij samen met verschillende beroepsverenigingen en samenwerkingsverbanden samen. Klik hier voor een volledig overzicht van onze partners

Nieuws