Het team

Feducon is een klein bedrijf met grote ambities. Deze ambities worden met een hecht team vormgegeven.

Dr. Elko Klijn  is oprichter en eigenaar van Feducon. Hij is associate professor ‘Strategie en Organisatie’ aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. In de ontwikkeling van het cursusaanbod voor zorgprofessionals heeft hij met name gelet op de directe toepasbaarheid van de academische theorie in de dagelijkse praktijk van zorgverlener. Naast eigenaar is hij één van de kerndocenten.

Met Elko kunt u direct contact opnemen via: eklijn@feducon.nl en +31(0)6 83 24 82 20

Drs. Rinus van Bergeijk  is van oorsprong fysiotherapeut en is na verschillende studies en functies in het bedrijfsleven en bij de beroepsvereniging voor fysiotherapeuten bij Feducon terecht gekomen. Naast het werk als docent, werkt hij aan de ontwikkeling en uitbreiding van de diensten van Feducon.

Met Rinus kunt u direct contact opnemen via: rvanbergeijk@feducon.nl en +31(0)6 53 28 95 23

Ian Klijn  is de officemanager van Feducon. Ian heeft een achtergrond in de dienstverlening. Hij is binnen Feducon verantwoordelijk voor de planning en de logistieke organisatie én is het eerste aanspreekpunt voor de cursisten.

Met Ian kunt u direct contact opnemen via: iklijn@feducon.nl en +31(0)6 53 30 97 54

Voor enkele cursussen worden externe docenten ingehuurd. Deze docenten hebben hun sporen in de praktijk en/of in het onderzoek meer dan verdiend.

Nieuws