Een hele leerlijn of een losse cursus

Onze cursussen zijn gericht op het aansturen van de dagelijkse praktijk en bedoeld voor iedereen die binnen de praktijk managementaken uitvoert of wil gaan uitvoeren. Hieronder is per cursus de opbouw, de leerdoelen en het resultaat beschreven, door op de cursuslink te klikken komt u bij de uitgebreide informatie terecht en vind u ook de mogelijkheid om je in te schrijven.

Wellicht bent u niet op zoek naar een afzonderlijke cursus, maar zoekt naar een opleiding die alle relevante gebieden van het management behandeld. In dat geval is het volgen van de volledige Leerlijn Ondernemen binnen de Zorg zeker iets voor u. Wanneer u zich hiervoor aanmeldt, bespreken we in een eerste kennismaking samen uw doelstellingen en stellen aan de hand daarvan voor u het meest geschikte programma op. Tussen de verschillende cursussen door houden we contact om de voortgang van uw eigen doelstellingen te bespreken.

Lees verderĀ >>

Op verschillende moment in het jaar bieden wij deze cursussen ook via de LHV academie aan. Wanneer u zich aanmeldt voor deze cursus weet u zeker dat u alleen andere huisartsen of praktijkmanagers van een huisartsenpraktijk aan de cursus deelnemen. Andere cursussen (die wij zelf of samen met partners aanbieden) staan open voor alle professionals in de zorg en ook hier bent u natuurlijk van harte welkom!

Nieuws