Leerlijn Ondernemen binnen de zorg – huisartsen

In tien cursusdagen leert u de meest essentiële zaken die nodig zijn om succesvol te ondernemen binnen de zorg. Het voordeel van het volgen van de hele leerlijn, is dat u alle essentiële bedrijfskundige thema’s in een logische volgorde behandeld en toepast op uw  praktijk. U bespreekt uw ervaringen met uw mede cursisten en de verschillende docenten en de begeleiders vanuit Feducon. Na het volgen van de hele leerlijn bent u in staat om:

  • Op een systematische en gestructureerde manier relevante, interne en externe ontwikkelingen te onderzoeken, te duiden en te interpreteren om deze vervolgens te vertalen naar concreet beleid voor uw praktijk. Vanuit uw eigen robuuste missie en visie, weet u waar u als ondernemende zorgverlener wel en waarmee u niet aan de slag gaat.
  • De financiële consequenties van uw strategische keuzen te berekenen en te overzien. U heeft inzicht in uw eigen unieke, kostprijs. Op basis daarvan bepaalt u, uw winstmarge en de gevolgen van eventuele investeringen.
  • Op een effectieve en efficiënte manier uw doelgroepen te bereiken en een duurzame relatie met hen op te bouwen. U weet uw onderscheidende boodschap op het juiste moment en op de juiste manier bij uw (potentiele) cliënten onder de aandacht te brengen.
  • Om het ondernemerschap ook naar uw medewerkers te delegeren en hen actief bij de realisatie van de strategie te betrekken. Uw medewerkers zien dat zij van waarde voor de organisatie zijn, maar dat dit ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

Aanmelding

Wanneer u zich hiervoor aanmeldt, bespreken we in een eerste kennismaking samen uw doelstellingen en stellen aan de hand daarvan voor u het meest geschikte programma op. Tussen de verschillende cursussen door houden we contact om de voortgang van uw eigen doelstellingen te bespreken.

Ingangseisen

Deze cursus kent geen ingangseisen en staat open voor iedere ondernemer, ook en misschien wel juíst, als u zelf denkt dat nog niet te zijn!

Kosten

Wij stellen het op prijs wanneer u kiest voor het volgen van de hele leerlijn Ondernemen binnen de fysiotherapie. Wij zijn er van overtuigd dat het volgen van de volledige leerlijn van iedere zorgverlener een (nog) betere ondernemer maakt.

Omdat Feducon een erkende onderwijsinstelling is, betaalt u over dit bedrag geen BTW. Ook de verblijf- en cateringkosten (diner, koffie, thee, etc.) zijn bij de prijs inbegrepen evenals de begeleiding bij het uitvoeren van de thuisopdrachten.

Startdata

Klik hier wanneer u zich wilt aanmelden. Naar aanleiding van uw aanmelding nemen wij contact met u op om samen met u het voor u meest optimale programma samen te stellen.

Nieuws