Bootcamp Bedrijfsplan

Soms wil je graag zoveel mogelijk in een zo kort mogelijke tijd bereiken. Tijdens ons Bootcamp Bedrijfsplan werk je heel gericht aan je eigen bedrijfsplan. We gaan niet zo diep op de theorie in, maar gaan vooral toepassen. Een mooi product voor wie vooral ‘aan de slag’ wil. Deze cursus verzorgen wij voor het KNGF, de inschrijving vindt dan ook via het KNGF plaats. Deze cursus is geaccrediteerd met 26 punten voor het Kwaliteitsdeel van het CKR.

Inhoud

In deze serie van vier workshop wordt gewerkt aan het opstellen van een eigen bedrijfsplan. Aan de hand van de basale theorie rondom strategie werken de deelnemers aan hun eigen bedrijfsplan. De theorie wordt gegeven in korte blokken waarna de deelnemers verschillende opdrachten moeten uitvoeren. De nadruk hierbij ligt niet per definitie in het opdoen van kennis, maar het direct vertalen van de theorie naar de eigen organisatie.

De uitkomsten van de opdrachten zijn te beschouwen als de afzonderlijke hoofdstukken van het bedrijfsplan. De eerste bijeenkomst staat in het teken van de interne analyse, de tweede bijeenkomst in het teken van de externe analyse. Tijdens de derde bijeenkomst worden strategische keuzen en het implementatieplan gemaakt de vierde bijeenkomst is een terugkombijeenkomst waarin met name de voortgang van de implementatie wordt besproken.

Tussen de verschillende bijeenkomsten in, maar met name tussen de derde en de vierde bijeenkomst vindt de begeleiding van Feducon  bij het schrijven van het bedrijfsplan plaats. De workshops duren in totaal vier uur.

Tussen de bijeenkomsten in wordt het huiswerk gemaakt. Dit huiswerk bestaat voornamelijk uit het uitwerken van de opdrachten die tijdens de bijeenkomsten zijn besproken en gepresenteerd.

Het Bootcamp Bedrijfsplan is een pittige cursus, maar met een heel concreet resultaat waar zowel u als uw organisatie jaren lang voordeel van hebben.

Accreditatie

Deze cursus is voor fysiotherapeuten ingeschreven bij het CKR geaccrediteerd met 26 punten voor het kwaliteitsdeel

Resultaat

Een bedrijfsplan gericht op de toekomst van jouw eigen praktijk. Doordat je het bedrijfsplan zelf hebt opgesteld, weet je welke stappen elkaar logisch moeten opvolgen en hoe je dus je bedrijfsplan up to date kan houden!

Ingangseisen

Deze cursus kent geen ingangseisen, maar vraagt vooral een kritische houding en de wil om in een korte tijd heel wat werk te verzetten. Twijfel je of de cursus geschikt is voor jou? Neem dan gerust contact met ons op we staan je graag te woord.

Kosten

Deze cursus bestaat uit vier dagdelen en kost in totaal . Omdat Feducon een erkende onderwijsinstelling is, betaalt u over de onderwijskosten geen BTW. Ook de verblijfkosten (diner, koffie, thee, etc.) zijn bij de prijs inbegrepen, net als de begeleiding bij het uitvoeren van de huiswerkopdrachten.

Startdata en inschrijving

De cursus wordt georganiseerd door het KNGF. Inschrijving en betaling verloopt daarom via de scholingssite van het KNGF

Nieuws